Busralilmuhminin, azaz jó hír a hívőknek. A jó hír a hívőknek a Paradicsom léte és igazsága. Az evilág hírei pedig olyanok, amilyenné mi tesszük a világot. Busralilmuhminin= Hírek az iszlám és a muszlimok világából

2011. március 10., csütörtök

"Minden lélek megízleli a halált" - Blogunk végére ért

"Minden lélek megízleli a halált" - olvashatjuk több helyen is a Kegyes Koránban. Minden teremtett létezőre igaz, hogy van időbeli kezdete és vége. Ez a helyzet a blogokkal is. A Busralilmuhminin blog épp egy éve indult, s itt az ideje, hogy a projektet befejezettnek tekintsük. Hiszünk abban, hogy továbbra is van létjogosultsága az iszlámmal kapcsolatos hírszerkesztésnek Magyarországon, s reméljük, hogy ebben többek is kiveszik a részüket. S természetesen a vég egyben búcsú is: hitben és jótettben gazdag jövőt kívánunk minden kedves olvasónknak!

Azért nézzünk is vissza egy kicsit!

Az elmúlt év során -ezt is beleértve 1395- hírt, cikket, riportot, tudósítást és véleményt közöltünk. Ezekhez 307 komment érkezett. 2010. júliusa óta folyamatosan nőtt a blog látogatottsága. Ez idő alatt 24.670 találat érkezett. Ebből 19.443 Magyarországról, s több, mint ötezer külföldről:

Az élmezőny így fest:

Magyarország
 19 443
Egyesült Államok
 1 794
Románia
 445
Törökország 
310
Egyesült Királyság
 304
Németország
 239
Indonézia
 146
Spanyolország
 123
Szaúd-Arábia
 118
Szlovákia 99


 
 
 

5 megjegyzés:

  1. "JÓ HÍR A HÍVŐKNEK!"

    VálaszTörlés
  2. Asszelamu aleykum kedves Testvérem,

    Ha nem tervezel egy hasonló blog vagy bővebb portál létrehozását, akkor szerintem nem szabadna abbahagynod. Ez is egy Istenszolgálat, amire szüksége van az embereknek. Egy elkezdett Istenszolgálatot pedig nem jó dolog abbahagyni. Szóval ha nincs kifejezetten komoly okod rá, hogy abbahagyd, akkor szerintem folytasd. Sok fontos hírről erről az oldalról értesültünk. Az igény meg van a folytatásra.

    Allah jutalmazzon eddigi fáradozásodért, és adjon lehetőséget a folytatásra!

    Imen

    VálaszTörlés
  3. Dehát mért hagyod abba? Szerintem nagy kár. Pláne így, hogy még csak egyéves a blog.

    VálaszTörlés
  4. ez az első jó hír amit itt olvasok

    VálaszTörlés
  5. I'm impressed, I must say. Very rarely do I come across a blog thats both informative and entertaining, and let me tell you, you ve hit the nail on the head. Your blog is important.. Unique Dofollow Backlinks

    VálaszTörlés